Home » Wedstrijdverslag

Badminton Club Bergeijk

Hieronder volgt de uitslag en een korte impressie van de gespeelde wedstrijd.

Uitslag:

BC Bergeijk1 – BC Oirschot1             5 - 3

In deze eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen werd er een fraaie overwinning geboekt op het gepromoveerde team uit Oirschot. In de HD-partij waren John Theuws/Peter v. Poppel goed op dreef en wisten dan ook met ruime cijfers in 2 sets te winnen. In de DD-partij moesten onze dames Jeanne Rörik/Daniëlle v. Vliet(invalster) in 2 sets het hoofd buigen voor het sterkere damesteam uit Oirschot. In de GD-partij waren John/Jeanne in de 1ste set niet bij de les (set stand 9-21), maar dat maakten zijn meer dan goed in de 2de en 3de set (21-13, 21-12). In de andere GD-partij van Peter/Daniëlle viel de beslissing ook pas in de 3de set met 21-10. In zijn HE-partij had John weinig moeite met zijn tegenstander en was er winst in 2 sets. In de andere HE-partij moest Peter een extra tandje bijzetten om de 3de set winnend af te sluiten (21-11). In de DE-partij van Jeanne ging het niet helemaal goed en was er verlies in 2 sets. Ook in de afsluitende DE-partij kon Daniëlle geen potten breken en ook hier was er helaas een verlies in 2 sets.

Vooruitzicht   :                       Datum:                       Tijdstip:

BCB2-Alouette3                      wo 10 oktober             20.30 uur

Heb jij zin om zelf te gaan badmintonnen? Je bent elke woensdagavond van               20.30-22.30 van harte welkom in Sporthal De Drie Eiken te Bergeijk. Of kijk eens op de